FERIEBOLIG UDLEJNING

BULGARIEN & ALBANIEN

Altan kasser

Bulgarien sortehavet pool

Bulgarien sortehavet sovevarelse

Aspens Suites stue

See more pictures in gallery

Hjørne lejligheden består af en stue med køkken og 1 soveværelse. Der er 4 sengepladser. Der er altan med udsigt til golfbanen bjergene og poolen.

Vores lejlighed ligger i et kompleks som hedder Aspen Resort bestående af Aspen Golf, Suites og Hights. Vi bor i Aspen Suites. Det er et helt nyt og  moderne, veldesignet og attraktiv kompleks. Aspen Suites ligger ved foden af Pirin bjergene ved siden af en stor ny golfbane designet af Ian Woosnam.

Lejlighedens placering gør at den fint kan bruges hele året rundt. Om vinteren fungere den som skilejlighed - der er 10 min med lokal bussen til skiliften i Bansko. Om sommeren kan den bruges som base for ture i bjergene eller en slag golf. www.piringolf.bg Aspen Resort har flere udendørs og indendørs swimmingpools. Der er fitnesscentre, saunas, jacuzzis, 2 restauranter og 2 barer.

Aspen Suites ligger 160 km syd for hovedstaden Sofia ved byen Razlog. 825 meter over havets overflade og ligger i Razlogdalen som er omgivet af de tre majestætiske bjerge Rila mod nord, Pirin mod syd og Rhodopes bjergene til øst.

Der er fri trådløs internet i Aspen Golf og Hights receptiopn. Der er kabel TV i lejligheden.