FERIEBOLIG UDLEJNING

BULGARIEN & ALBANIEN

Kitchen koekken

Bulgarien sortehavet pool

bulgarien sortehavet stue altan

room tv

Se flere og større billeder i galleriet. See more and larger images in the gallery

Vores lejlighed ligger i et dejligt feriekompleks kaldet Sun City 1 mellem Nessebar og Sunny Beach. 350 m til stranden. 20 km fra Burgas lufthavn.

Hjørnelejligheden ligger på 4. etage. Der er elevator op til etagen. Ferielejligheden består af 1 stue med køkken alrum, 2 soveværelser, gang og badeværelse og stor altan. Der er ingen altan ovenover. Der er sol på altanen fra morgen til aften.

Der er 4 sovepladser. 1 dobbelt seng 1,40 m x 2,00 m. 1 dobbelt seng 1,60 m x 2,00 m. Der er dyner og hovedpuder til 4 personerr. Hovedpude størrelse 2 a  50 x 50 cm. 2 a 50 x 70 cm.  Medbring selv sengelinned. Rengøring ved afrejse står man selv for.

Lejligheden er udstyret med et klimaanlæg i hvert rum, plus udendørs skodder. Der er vaskemaskine, mini ovn, køleskab, fryseboks, emhætte, kogeplade, kaffemaskine, el kedel, stavblender, strygejern, strygebræt, føntørrer. Der er TV skærm med HDMI adgang. TVet er ikke koblet op på tv kanaler. Danske stik kan bruges i de bulgarske stikkontakter. 

Sun City 1 har 1 stor swimming pool og 1 børne pool som vi er medejer af. Vores gæster kan frit benytte poolen. Der er minimarked i komplekset. Sun City 1 har 24 timers vagt.

Lejligheden har privat parkeringsplads i kælderen som vores gæster gerne må bruge.

Der findes hæveautomat i nærområdet. 

Lejligheden ligger i et roligt område. Der er mange restauranter og indkøbsmuligheder i gåafstand fra lejligheden. Det tager 10 min med lokalbus til middelalder byen Nessebar som ligger på UNESCOs liste. Bus og taxa kører hele tiden.