FERIEBOLIG UDLEJNING

BULGARIEN & ALBANIEN

Altan kasser

bulgarien sortehavet hoved indgang

Bulgarien sortehavet sovevarelse

Bulgarien sortehavet strand

300 m to the beach

Burgas: er den nærmeste storby. Burgas er er en livlig handelsby. Byen har også splinternye shoppingcentre. Nede fra hovedgaden ved lejligheden går lokal bussen ind til Burgas. Busstationen i Burgas ligger for enden af gågaden.

Burgas har en fin bypark som ligger ned til stranden. Bulgarerne holder meget af deres byparker hvor de finder skygge og slapper af, pensionisterne sidder på bænkene og børnene leger. Parken har mange faciliteter for underholdning.

Varna: er den anden nærmeste storby og er en stor og meget livlig handels by. Det tager 1 time og 40 minutter at komme til Varna med bus. Byen er absolut et besøg værd hvis man har lyst til en heldagstur med byliv og shopping. Varna har også en stor strandpark og strand. I byparken ligger et ældre delfinarium.

Pomorie: er en hyggelig by som ligger ude på en tange 16 km syd for Nessebar. Byen har en havn hvor de små fiskebåde bliver trukket op på stranden.

Ny Nessebar: er vores lokale handelsby. Her finder du frisører, supermarkeder, posthus, kommunen skolen osv. Der er 1 km ind til byen

Gl. Nessebar: er den smukke gamle bydel som ligger 2 km fra vores lejlighed. Byen ligger på UNESCOs liste.

Sozopol: Hyggelig havneby med gamle tradiotionelle huse. Ligner Nessebar.

Kableshkovo: er en lille landsby hvor der hver Torsdag året rundt er et stort marked. Byen ligger 10 km fra vores lejlighed. Der går lokalbus til Kableshkovo nede fra hovedgaden. Martin (taxa chauffør) kører jer også gerne derind.

Natur strande: Bulgarien har dejlige ubebyggede natur strande som absolut er en udflugt værd. Irakli stranden på vej til Varna er en dejlig strand og vores favorit strand. Man kan overnatte på stranden. I er velkommen til at bruge vores 4 mands telt.

Badelande: Aquaparadise www.aquaparadise-bg.com og Action Aquapark www.aquapark.bg/en/home